Zivilia Band - Aishiteru


Oke , sini aku nak post video lagu Aishiteru by Zivilia Band . Alah , lagunya tengah meletup bom bom bom sekarang neh . Semuanya gara gara tengok cerita indon Cinta Melody la neh . Those yang ta tao tu , ia bersiaran di saluran 104 , Astro Ria :D *iklan iklan*

Ramai gilak orang minat lagu neh . Friends aku kat fesbuk tu pon sibuk dok share share lagu , buat note tulis lirik dia . Kat sini aku sertakan lagu dan liriknya sekali , dah tertera pon dekat screen tu . So , enjoy the song la . Aku pon suka juga lagu neh . Very very very nice lah .

And aku pon dah tengok episod last Cinta Melody neh . Ada 36 episod je . Kawan aku , Nafiesa , dia post dekat wall dia . Aku pon join la tengok kejap . Aku ta suka lah ending dia , engatkan Melody tu kawen nan Elang , rupanya nan orang laen . Ta hensem pulekk tuh . Grr~

No comments: