Hadiah Dari Kak Niena

Assalamualaikum . Hai semua pengikut , pembaca !

Hari neh aku nak post hadiah dari Kak Niena . Actually , aku tak kenal pon siapa dia Kak Niena neh . Kakak neh komen kat salah satu entri aku , inform pasal hadiah . Aku ingat hadiah apa la kan , serasa aku tak ada masuk contest atau giveaway dia . Then aku pergi lah ke blog dia kan ---> http://my-shopping2u.com . Rupa rupanya hadiah yang dimaksudkan tu adalah sepotong ayat dari Al-Quran . Tu ha kat atas tu . Baca , renung , selamat beramal . HEHE~
Sama sama lah mendoakan sesama Islam di samping mengeratkan silaturrahim . Terimakasih ye kakak :)

No comments: