I've Got CHOCOLATE !

Hello readers ☺
Maaf lama ta update .
Kesuntukan masa + tade idea + malas = Penyebab ta update . HAHA xD
Berbalek pada tajuk entri kali neh .
This story happened yesterday .
Mula² ini macam la . Pagi datang sekola macam biasa . Selalunye Era akan tunggu kalao dea datang dulu dan sebaliknya la tapi semalam disebabkan hujan so mama dea hantar sampai dalam lah . Then masa hari Isnin tu time balek dea konon² merajuk dengan kitorang . Semalam aku naek tingkat4 tu sorang² . Datang tengok era dh ada . Aku gi seat aku letak beg and tengok bawah meja ada sampah ke ta an . Sekali ternampak something kadd bawah meja . Bungkusan dea lebeih kurang macam yg bawah neh . 

ihsan dari pachik google

Terkejut aku . First aku tengok tulisan aku engad Era yg bagi . So aku pegi la tempat dea and say thanks . Era tanya aku balek thanks for what . Aku tunjuk la dea coklat tuh . Dea kate bukan dea yg bagi . Pastu dea kate lagi cuba tengok signature . Aku just nampakk huruf J kadd sign tuh so aku fikir si dea sygs la kan yg bagi cuz nama dea start dari huruf J . Masa nk pergi toilet terserempak dengan dea . Aku pon cakap la thanks bagai . Dea tanya thanks untuk ape . Aku tanya dea awak letak ape bawah meja orang . Dea kate tade pape . Aku nk rush ta dapad bual lama² . Naek kelas aku terus tanya Era sape yg letak coklat tu . She said entahla . Aku dh paise jeh nan si dea sygs . Aduyyai =.= Then , aku and the geng check betol² signature tuh and kitorang engad buda kelas aku , his name start from letter J also . Oh no ! Masa cikgu dh keluar , Nani tanya betol ke dea yg bagi , and dea ngaku . Adushh , paise lagi sekali dengan buda neh pulakk . Dah la sehari tu aku ta cakap langsung nan buda² lelaki except sygs aku tuh je . Buda² kelas aku panggil aku pon aku buad donno jeh . Last² aku suruh Nani yg cakapkan terimakaseh kadd buda tuh .  

No comments: